Breingeheimen Sociale vaardigheden MBO

Breingeheimen Emotioneel intelligent ondersteunt de studenten bij het aanleren van sociale competenties. Het gaat hier om competenties die kennis, houdingsaspecten en vaardigheden betreffen die noodzakelijk zijn voor goed kunnen omgaan met anderen, sociaal kunnen functioneren in de klas, maar ook op stages en in de samenleving als geheel.

omslag Breingeheimen Emotioneel intelligent

Tijdens het vormgeven van dit boek koos ik voor een dynamische en levendige compositie. Het leek me het beste om de grote hoeveelheid afbeeldingen, tekstkaders en visuele elementen met elkaar te combineren door midden van een flexibele compositie. De diagonaal golvende lijnen creëren een liquid grid waarin o.a. de tekstkaders geplaatst werden. Door de toepassing van dit grid ontstond een visuele hiërarchie met een flexibele uitstraling.

achterzijde omslag en binnenwerk Breingeheimen Emotioneel intelligent

De vormgeving van dit boek ondersteunt de inhoud ervan in alle aspecten. Zoals op de volgende spreads kun je zien, zijn ook de invulgedeeltes geïntegreerd in de stijl, goed leesbaar en beschrijfbaar.

spreads thema 1 Breingeheimen Emotioneel intelligent

Capaciteiten ontwikkelen speelt de hoofdrol in Breingeheimen Emotioneel intelligent. Studenten hebben behoefte aan ondersteuning bij het aanleren van bepaalde competenties. Breingeheimen helpt daarbij en de verrassende vormgeving van dit boek zorgt voor een prettige en vlotte leerervaring.

spreads thema 5 Breingeheimen Emotioneel intelligent